VIMMAISET TASSUT


Koko perheen, animaatio      I     1h 37min   I    30.12.2022      I   AUDIO suomi


Mel Brooksin vuoden 1974 klassikkoon Viliä hurjempi länsi, löyhästi perustuva vauhdikas animaatioseikkailu kissojen ja koirien välisestä reviiritaistosta.

Hank on rakastettava koira, jonka suurin haave on tulla samuraiksi. Kun siihen tulee tilaisuus, hän on valmis etsimään kohtaloaan. Ikäväkseen hän löytääkin itsensä Kakamuchon kylästä, jonne hän ei ole lainkaan tervetullut. Siellä hän erottuu joukosta olemalla koira, kun kaikki muut ovat…kissoja! Ja kissat todella, todella vihaavat koiria.

Hank haluaa epätoivoisesti miellyttää Kakmuchon asukkaita, ja tietämättään hän joutuu osaksi ilkeän narsistisen Ika Chun suunnitelmaa. Ika Chun ilkeä suunnitelma on saada Hank auttamaan häntä karkottamaan Kakamuchon asukkaat kaupungistaan lopullisesti. Ikan tiellä Kakamuchon herruuteen on vain yksi pieni este. Mukaan kuvioihin astuu Jimbo, parhaat päivänsä nähnyt entinen mahtava samurai, ja rohkea kissanpentu Emiko, jolla on samat haaveet kuin Hankilla. Yhdessä tämä yhteensopimaton kolmikko aloittaa seikkailun, jonka aikana he voivat kukistaa ennakkoluulot ja oppia ystävyyden todellisen merkityksen.

ESITYKSET:

PE 3.2 KLO.16:00

LA 4.2 KLO.16:00

SU 5.2 KLO.16:00

KE 8.2 KLO.16:00

Elokuva on kielletty alle 7 v

Täysi-ikäisen seurassa sallittu 4 v täyttäneille

Elokuva sisältää väkivaltaa ja voi aiheuttaa ahdistusta

Suomenkielisissä äänirooleissa:
Hank Martti Manninen
Ika Chu – Antti LJ Pääkkönen
Jimbo – Jari Härkönen
Shogun – Jukka Voutilainen
Emiko – Mirella Roininen
Sumo – Osku Ärilä
Ohga – Rauno Ahonen
Ichiro – Juhani Rajalin
Chuck – Markus Niemi