CROODIT: UUSI AIKA


Animaatio, perhe    I     1h 35min   I    02.07.2021  I   AUDIO suomi


Luolamiesten perhe Croodit on selviytynyt lukuisista vaaroista ja katastrofeista, aina esihistoriallisista pedoista perheen tyttären ensimmäiseen poikakaveriin. Nyt he kuitenkin kohtaavat jotain, mikä mullistaa lauman elämän: toisen perheen.

Croodit tarvitsevat uuden kodin, joten perhe lähtee tien päälle etsimään turvallista asuinpaikkaa. Kun he löytävät suojaisan paratiisin täynnä luonnon antimia, heidän ongelmansa näyttää ratkenneen… On vain eräs mutta. Paikalla asuu jo toinen perhe, Parempaiset.

Parempaiset ovat Croodeja muutaman askeleen edellä evoluutiossa: heillä on upea puumaja, ihmeellisiä keksintöjä ja satoisat viljelykset täynnä ruokaa. Kun he ottavat Croodit asumaan luokseen, perheiden välit alkavat nopeasti kiristyä.

Juuri kun kaikki vaikuttaa menevän pieleen, uusi uhka sinkoaa molemmat perheet uuden kodin suojista kohti seikkailua. Heidän on hyväksyttävä erilaisuutensa, haettava tukea toisistaan ja rakennettava yhteinen tulevaisuus.

Elokuvan on ohjannut Joel Crawford, joka on ollut tekemässä useita DreamWorks Animationin elokuvia, kuten Trolls ja Kung Fu Panda -elokuvasarjoja. Tuottajana toimii Mark Swift (Kapteeni Kalsari: ElokuvaMadagascar 3).

Tulossa pe 2.7

Elokuva on kielletty alle 7 v.

Täysi-ikäisen seurassa sallittu 4 v täyttäneille.

Elokuva sisältää väkivaltaa ja voi aiheuttaa ahdistusta.

SUOMALAISET ÄÄNET

UGI Carl-Kristian Rundman
EEP Iina Kuustonen
KUNDI Jon-Jon Geitel
GUGGA Katja Aakkula
THUNK Petrus Kähkönen
AAMU Anna Puu
MUMMO Maija-Liisa Peuhu
HELMI Anna Asunta
AARRE Tuukka Leppänen